Search
Close this search box.

Tuotteet

Fantasiakakut

Fantasiakakut ovat yksi päätuotteistamme. Voit toivoa kakkuun tietyn aiheen, useamman aiheen, tai laittaa meille esimerkkikuvia kakusta, jollaista toivoisit.

Hääkakut

Toteutamme hääkakkuja toiveidenne mukaan. Suunnittelemme yhdessä kakkujen ulkonäön, maut, erityisruokavaliot huomioiden.

Muut kakut

Teemme kakut asiakkaan toiveen mukaan aina kutakin juhlaa silmällä pitäen. Voit toivoa jos sinulla on jotain erityistä aihetta juhlassa jonka haluat kakussa näkyvän, tai esimerkiksi sankarin iän tai nimen. Toteutamme myös “kaikettomia” kakkuja, eli voimme huomioida laajaltikin kakussa erilaisia allergioita tai erityisruokavalioita.

Muut makeat

Kauttamme saa erilaisia leivoksia, pikkuleipiä, kuppikakkuja ja munkkeja. Kerro tilatessasi toiveesi niin toteutamme sen mahdollisuuksien mukaan.

Muut suolaiset

Totetautamme toiveidesi mukaan suolaiset isot tai pienet piirakat. Kerrothan tilatessa jos piirakassa pitää huomioida jokin allergia tai erityisruokavalio.

Voileipäkakut

Teemme pyöreitä voileipäkakkuja kinkulla tai lohella. Voit valita voileipäkakkuusi lohitäytteen tai kinkkutäytteen. Valmistamme myös voileipäkakkujen leivät itse. Kerrothan jos kakussa täytyy huomioida joku erityisruokavalio.