Search
Close this search box.

Hääkakut

Hääkakut

Toteutamme hääkakkuja toiveidenne mukaan. Suunnittelemme yhdessä kakkujen ulkonäön, maut, erityisruokavaliot huomioiden.

Toteutamme kakkuja toiveidesi mukaan, niin ulkonäön, makujen kun mahdollisten erityisruokavalioidenkin suhteen.

Sisältää

Voit valita haluatko kakun perinteisellä kakkupohjalla, vai keksipohjalla moussekakkuna. Voimme laittaa kakkuun myös jonkin muun pohjan, jos näin haluatte.

Kakkuun voit valita yhden tai kaksi täytettä seuraavista vaihtoehdoista:

Vadelmamousse, mansikkamousse, kuningatarmousse, sitruunamousse, suklaamousse, maitosuklaamousse, valkosuklaamousse (ei saa laktoosittomana), Nutella-mousse (ei saa laktoosittomana), vaniljamousse, minttumousse, lakritsamousse tai salmiakkimousse. Perinteiseen kakkupohjaan voimme laittaa vaihtoehtoisesti kermavaahdon ja esimerkiksi banaania ja suklaata, mansikka- tai vadelmahilloa ja lisäksi halutessasi kinuskia. Voit myös toivoa muita täytevaihtoehtoja.

Voimme tehdä myös esimerkiksi britakakkua, suklaakakkua tai pavlovaa. Kerro toiveesi!

Kakut kuorrutamme esimerkiksi kermavaahdolla, voikreemillä, sokerimassalla, suklaalla, kinuskilla, kiilteellä tai peilikuorrutteella. Kerrothan jos sinulla on toiveita kuorrutteisiin liittyen.

Koristeluun voimme käyttää esimerkiksi oikeita kukkia, tuoreita marjoja, sokerimassasta käsintehtyjä koristeita, suklaata, sokeria tai jotain muuta.

Kuvia