Search
Close this search box.

Muut kakut

Muut kakut

Toteutamme kakkuja toiveidesi mukaan, niin ulkonäön, makujen kun mahdollisten erityisruokavalioidenkin suhteen.

Teemme kakut asiakkaan toiveen mukaan aina kutakin juhlaa silmällä pitäen. Voit toivoa jos sinulla on jotain erityistä aihetta juhlassa jonka haluat kakussa näkyvän, tai esimerkiksi sankarin iän tai nimen. Toteutamme myös “Kaikettomia” kakkuja, eli voimme huomioida laajaltikin kakussa erilaisia allergioita tai erityisruokavalioita.

Allergiasopiva hyydykekakku, jonka päällä on suklaata, kermavaahtoa, marjoja ja suklaakierteitä

”Kaiketon” eli gluteeniton, maidoton, munaton ja soijaton kakku

Sisältää

Voit valita haluatko kakun perinteisellä kakkupohjalla, vai keksipohjalla moussekakkuna.

Kakkuun voit valita yhden tai kaksi täytettä seuraavista vaihtoehdoista:

Vadelmamousse, mansikkamousse, kuningatarmousse, sitruunamousse, suklaamousse, maitosuklaamousse, valkosuklaamousse (ei saa laktoosittomana), Nutella-mousse (ei saa laktoosittomana), vaniljamousse, minttumousse, lakritsamousse tai salmiakkimousse. Perinteiseen kakkupohjaan voimme laittaa vaihtoehtoisesti kermavaahdon ja esimerkiksi banaania ja suklaata, mansikka- tai vadelmahilloa ja lisäksi halutessasi kinuskia. Voit myös toivoa muita täytevaihtoehtoja.

Voimme tehdä myös esimerkiksi britakakkua, suklaakakkua tai pavlovaa. Kerro toiveesi.

Kerro tilatessasi mahdolliset erityisruokavaliot tai allergiat, niin toteutamme kakun mahdollisuuksien mukaan ne huomioiden.

Kakut kuorrutamme esimerkiksi kermavaahdolla, voikreemillä, sokerimassalla, suklaalla, kinuskilla, kiilteellä tai peilikuorrutteella. Kerrothan tilatessa jos sinulla on toiveita kuorrutteisiin liittyen.

Kuvia