Meistä

Kakkukeidas Oy

KakkuKeidas toimii tilausleipomona Seinäjoella. Leivomme kaikenlaisia suolaisia ja makeita leivonnaisia sämpylöistä ja piirakoista pikkuleipiin, munkkeihin ja kakkuihin.

Toteutamme jokaisen kakun käsityönä yksilöllisesti asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kakkujen ulkonäkö mietitään aina kutakin asiakasta ja juhlaa varten. Lähes kaikki reseptit ovat omaa tuotekehittelyämme; onhan kakun maku vähintään yhtä olennaista kuin ulkonäkökin ja meille on tärkeää, että jokainen tuotteemme maistuu hurmaavalta.

Toteutamme myös mahdollisuuksien mukaan allergisille ja muuta erityisruokavaliota noudattaville sopivat leivonnaiset ajatuksella, että kaikki vieraat voisivat syödä samoja herkkuja.

Lotta

KakkuKeitaan sydämenä häärää 34-vuotias leipuri-kondiittori Lotta Sokero.

Lotalla on suuri intohimo konditoriatuotteiden valmistamiseen. Varsinkin suklaa ja sokeri tuovat suurimmat luovuuden puuskat Lotassa esiin. Hän pitää erityisesti erikoiskakkujen tekemisestä ja lähteekin mielellään luomaan mitä erikoisempia fantasiakakkuja ja erilaisia täytteitä ja koristelutyylejä.

Lotta on myös sitä mieltä että se, että henkilöllä on allergioita tai erityisruokavalio, ei saa olla este kauniiden ja hyvänmakuisten kakkujen nauttimiselle. Hän myös haluaa valmistaa tuotteita jotka käyvät kaikille vieraille. Ihannetilanne Lotan mukaan olisi se, että vaikka osalla juhlavieraista olisikin erityisruokavalioita, kaikki vieraat saisivat silti syödä samasta pöydästä samoja herkkuja.

Uravalinta ja oman konditorian haave oli Lotalle nuoresta asti selvää. Hän valmistui leipuri-kondiittoriksi vuonna 2007. Saman vuonna hän voitti nuorten kondiittoreiden Taitaja SM-kilpailut.
Hän on työskennellyt erilaisissa leipomoissa, konditorioissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Osaamista täydentää myös ravintolakokin ammattitutkinto.

Palo leipomiseen on säilynyt Lotalla läpi vuosien. Hän harrastaa myös paljon tuotekehitystä ja lähes kaikki hänen käyttämistään resepteistä on hänen omaa käsialaansa.

KakkuKeidas on perustettu vuonna 2020 ja Lotta jatkaa kakkujen ja muiden tuotteiden kehittämistä ja toinen toistaan upeampien luomusten tekemistä suurella sydämellä ja intohimolla.