Fantasiakakut

Fantasiakakut

Fantasiakakut ovat yksi päätuotteistamme. Voit toivoa kakkuun tietyn aiheen, useamman aiheen, tai laittaa meille esimerkkikuvia kakusta, jollaista toivoisit. Emme kopioi suoraa muiden tekemiä kakkuja, vaan kakusta näkyy aina leipurin oma kädenjälki. On mahtava nähdä kun leipurin luovuus lähtee kukoistamaan erilaisia fantasiakakkuja toteuttaessaan.

Toteutamme kakkuja toiveidesi mukaan, niin ulkonäön, makujen kun mahdollisten erityisruokavalioidenkin suhteen.

Sisältää

Voit valita haluatko kakun perinteisellä kakkupohjalla, vai keksipohjalla moussekakkuna. Kakkuun voit valita yhden tai kaksi täytettä seuraavista vaihtoehdoista:

Vadelmamousse, mansikkamousse, kuningatarmousse, sitruunamousse, suklaamousse, maitosuklaamousse, valkosuklaamousse (ei saa laktoosittomana), Nutella-mousse (ei saa laktoosittomana), vaniljamousse, minttumousse, lakritsamousse tai salmiakkimousse. Perinteiseen kakkupohjaan voimme laittaa vaihtoehtoisesti kermavaahdon ja esimerkiksi banaania ja suklaata, mansikka- tai vadelmahilloa ja lisäksi halutessasi kinuskia. Voit myös toivoa muita täytevaihtoehtoja.

Kerro tilatessasi mahdolliset erityisruokavaliot tai allergiat, niin toteutamme kakun mahdollisuuksien mukaan ne huomioiden.

Fantasiakakun voimme kuorruttaa esimerkiksi kermavaahdolla, voikreemillä, sokerimassalla, kakkukuvilla tai peilikuorrutteella. Kerrothan tilatessa jos sinulla on toiveita kuorrutteisiin liittyen.

Kuvia